Doação Ao BLOG

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top">pl.pires@bol.com.br">https://www.paypalobjects.com/pt_BR/BR/i/btn/btn_donateCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - A maneira fácil e segura de enviar pagamentos online!">

quinta-feira, 23 de fevereiro de 2017

Dinamarques: ejendomsskat fritagelse for mennesker med kræft og andre ...: Jeg er interesseret i lovforslaget omkring ejendommen afgiftsfritagelsen for mennesker med kræft og andre afvigelser.



2012 og den Profeti Ylusoes 1: ejendomsskat fritagelse for mennesker med kræft og andre ...: Jeg er interesseret i lovforslaget omkring ejendommen afgiftsfritagelsen for mennesker med kræft og andre afvigelser. Der projekt respe ...




http://www.oncoguia.org.br/
Patient Portal med kræft - Institut Oncoguia
Oncoguia Institute er en NGO og informativ og interaktiv portal med fokus på livskvaliteten for patienter med kræft, deres familier og offentligheden.
oncoguia.org.br
"Hvis din kommune ikke har denne ret, skal du trykke rådsmedlemmerne til emnet ved hånden og mellem kan diskuteres. Mobiliserer sammen med ngo'er og patientforeninger. Det er nødvendigt at pres, "forklarer advokat James Farina Matos, juridisk direktør for Institut Oncoguia.
Den Oncoguia, en af ​​portalen partnere Beating Cancer, har en liste over kommuner, der allerede leverer denne undtagelse til patienten. Se: RS.




Velha / RS resort - lov nr 1641/2010 - Fri for ejendomsskat mennesker med HIV og kræft.


San Miguel Mission / RS - lov nr 1985/2010 - Fri for pensionerede ejendomsskat, folk over 60 og folk med alvorlige sygdomme.Vi har brug for hjælp til at incampar denne idé om folkelige initiativ i vores by.

Nenhum comentário:

Postar um comentário