Doação Ao BLOG

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top">pl.pires@bol.com.br">https://www.paypalobjects.com/pt_BR/BR/i/btn/btn_donateCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - A maneira fácil e segura de enviar pagamentos online!">

quinta-feira, 23 de fevereiro de 2017

Finlandês: omaisuus verovapaus ihmisille syöpää ja muita ...: Olen kiinnostunut laskun ympäri omaisuutta verovapauden ihmisille syöpää ja muita poikkeavuuksia.

2012 ja Ylusoes 1 Ennustus: omaisuus verovapaus ihmisille syöpää ja muita ...: Olen kiinnostunut laskun ympäri omaisuutta verovapauden ihmisille syöpää ja muita poikkeavuuksia. Siellä hanke respe ...
http://www.oncoguia.org.br/
Potilaan Portal syöpä - instituutti Oncoguia
Oncoguia Instituutti on kansalaisjärjestö ja informatiivinen ja interaktiivinen portaali keskittyy elämänlaatua syöpäpotilaiden, heidän perheilleen ja suurelle yleisölle.
oncoguia.org.br
"Jos kunta ei ole tätä oikeutta, paina valtuutettuja aiheeseen käsillä ja välillä voidaan keskustella. Mobilisoi yhdessä kansalaisjärjestöjen ja potilasjärjestöt. On välttämätöntä paineita ", kertoo asianajaja James Farina Matos, oikeudellinen instituutin johtaja Oncoguia.
Oncoguia, yksi portaalin kumppaneiden Nujertaminen Cancer, on luettelo kunnista jotka tarjoavat jo tämän vapautuksen potilaalle. Katso: RS.
Velha / RS resort - laki nro 1641/2010 - Ei kiinteistövero HIV ja syöpä.


San Miguel Mission / RS - laki nro 1985/2010 - Ei eläkkeellä kiinteistövero, yli 60 ja ihmisiä, joilla on vakavia sairauksia.Tarvitsemme apua incampar tätä ajatusta kansalaisaloiteoikeutta kaupungissamme.

Nenhum comentário:

Postar um comentário