Doação Ao BLOG

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top">pl.pires@bol.com.br">https://www.paypalobjects.com/pt_BR/BR/i/btn/btn_donateCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - A maneira fácil e segura de enviar pagamentos online!">

quinta-feira, 23 de fevereiro de 2017

Húngaro: ingatlanadó alóli mentesség rákos betegek és más ...: Érdekel a számlát az egész ingatlan adómentességének rákos betegek és más rendellenességek.

2012-ben és a Ylusoes 1 Prophecy: ingatlanadó alóli mentesség rákos betegek és más ...: Érdekel a számlát az egész ingatlan adómentességének rákos betegek és más rendellenességek. Ott projekt respe ...
http://www.oncoguia.org.br/
Beteg portál rák - Institute Oncoguia
Oncoguia Intézet a civil szervezetek és az informatív és interaktív portál középpontjában az életminőség a rákos betegek számára, a családok és a nagyközönség számára.
oncoguia.org.br
"Ha az önkormányzat nem rendelkezik ezzel a joggal, nyomja meg a tanácsosok a téma a kezét és között lehet vitatni. Mozgósítja együtt a civil szervezetek és a beteg egyesületek. Szükség van a nyomás ", magyarázza ügyvéd James Farina Matos, jogi Intézet igazgatója Oncoguia.
A Oncoguia egyik portál partnerei Dobogó Rák, van egy lista az önkormányzatok, amelyek már előírják ezt a mentességet a betegnek. Lásd: az RS.
Velha / RS megoldásként - számú törvény 1641/2010 - Free ingatlanadó a HIV és a rák.


San Miguel Mission / RS - számú törvény 1985/2010 - Free nyugdíjas ingatlanadó, az emberek több mint 60, és az emberek a súlyos betegségek.Segítségre van szükségünk, incampar ezt az ötletet a népi kezdeményezés városunkban.

Nenhum comentário:

Postar um comentário